2+1 ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΑΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ


Ήρθε και ο αγαπημένος Μάιος ο οποίος μας έβαλε για τα καλά στην άνοιξη και ξεκινήσαμε τις βόλτες μας! Κάθε μαμά που θηλάζει το μωρό της δημόσια πρέπει να σκεφτεί τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Μου έχει συμβεί και στα δυο μου μωρά να με κοιτάνε περίεργα όταν τα θηλάζω έξω, λες και κάνω κάτι κακό! Παρόλο που στη χώρα μας υπάρχει αρκετή ενημέρωση γύρω από το θέμα του θηλασμού (και κυρίως του δημόσιου θηλασμού, με πολλές μαμάδες να τον επιλέγουν), παρόλα αυτά σαν κοινωνία δεν έχουμε σπάσει ακόμη κάποια ταμπού και μερικοί συνεχίζουν να εκπλήσσονται όταν δούνε μια μαμά να θηλάζει το μωρό της σε εξωτερικό χώρο.

Έτσι λοιπόν, ψάχνοντας λύσεις ώστε να νιώθω και εγώ πιο άνετα αλλά και να αποφύγω τυχόν βλέμματα ανακάλυψα την εταιρία Let’s Bond η οποία έχει υπέροχες και αέρινες μαντήλες θηλασμού. Έτσι προμηθεύτηκα τη δική μου και σας γράφω την εμπειρία μου από τη χρήση της. Αρχικά η μαντήλα έρχεται μέσα στην υπέροχη θήκη της, όπου πιάνει ελάχιστο χώρο στην τσάντα του μωρού. Είναι 100% βαμβακερή με απαλή υφή ώστε να  αναπνέει και έχει μπανέλα ώστε να διατηρείται σταθερή και να μπορεί η μαμά να έχει οπτική επαφή με το μωράκι της. Ο ιμάντας δένει γύρω από το λαιμό και προσαρμόζει ανάλογα πόσο θέλει η κάθε μαμά αλλά και μεγαλώνοντας το μωρό του δίνουμε τον απαραίτητο χώρο. Τη φοράω πανεύκολα, θηλάζω και τσουπ έτοιμη άνετη χωρίς προβλήματα από περίεργα βλέμματα.

Όμως η χρήση της μαντήλας δεν σταματάει εδώ. Έχω πάθει πλάκα με το πόσο χρήσιμη είναι και ως σκίαστρο για το καρότσι ή το καρεκλάκι αυτοκινήτου (το λεγόμενο αυγό). Στις βόλτες μας πάντα ξεχνούσα την ομπρέλα του καροτσιού, οπότε η μαντήλα έκανε τη δουλειά της τέλεια ως σκίαστρο. Μέχρι και σε ψιλόβροχο την έχω χρησιμοποιήσει ώσπου να φτάσω σπίτι.

Τέλος άλλη μια χρήση της μαντήλας θηλασμού τώρα την άνοιξη και το καλοκαιράκι είναι ως ελαφρύ σκέπασμα του μωρού όταν πάρει τον υπνάκο του σε μια γρήγορη βολτίτσα με το καρότσι. Επειδή είναι τόσο απαλή η μπέμπα μου τη λάτρεψε να την έχει πάνω της και να ακουμπάει τη μυτούλα της ώστε να κοιμηθεί.

Γενικά είναι ένα υπέροχο και χρήσιμο προϊόν για κάθε θηλάζουσα μαμά! Το συστήνω ανεπιφύλακτα και για δώρο σε μια μαμά ή σε μια βάφτιση αν το παιδί θηλάζει.

Μακάρι να το γνώριζα και στο πρώτο μου παιδί!

Η εταιρεία Let’s Bond είναι Ελληνική και δημιουργήθηκε από μαμάδες που θήλασαν και ένιωσαν αυτά τα περίεργα βλέμματα των περαστικών, έτσι θέλησαν να διευκολύνουν τη ζωή πολλών μαμάδων. Θα βρείτε τις υπέροχες μαντήλες τους εδώ σε υπέροχα σχέδια και χρώματα με δώρο ασορτί μάσκα για την προστασία μας τις ημέρες που διανύουμε!

Let’s Bond λοιπόν!

Funky Mama (https://www.funkymama.gr/21-χρησεισ-τησ-μαντηλασ-θηλασμου/)