Πολιτική Παράδοσης και Επιστροφών


ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρία Courier εξασφαλίζοντας  συμφέρουσες τιμές για τους αγοραστές και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.

Εντός Ελλάδος: 1-3 εργάσιμες ημέρες

-Κόστος: 3,0 €

(Για παραγγελίες άνω των 49€ δεν συμπεριλαμβάνεται κόστος αποστολής).

Εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης:  5-6 εργάσιμες ημέρες

-Κόστος: 7,5 €

(Για παραγγελίες άνω των 100€ δεν συμπεριλαμβάνεται κόστος αποστολής).

Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης:  10-15 εργάσιμες ημέρες

-Κόστος: 15€

(Για παραγγελίες άνω των 120€ δεν συμπεριλαμβάνεται κόστος αποστολής).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα Let’s Bond, μπορείτε να τα επιστρέψετε στην εταιρία με πολιτική επιστροφών 30 ημερών.

Οι αλλαγές και οι επιστροφές αφορούν μόνο προϊόντα που είναι άθικτα και αρχικά εργοστασιακά, με πλήρη συσκευασία και συνοδευτικά έγγραφα και πρέπει να γίνονται εντός του χρονικού πλαισίου που αναφέρεται παραπάνω.

Αλλαγές

Μπορούν να γίνουν αλλαγές με άλλο προϊόν ίσης αξίας η μεγαλύτερης από αυτό που αγοράσατε αρχικά. Όλα τα έξοδα αποστολής είναι ευθύνη του πελάτη. Για αλλαγές προϊόντων μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξία παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα με τον πελάτη για να πληρώσουμε τη διαφορά τιμής.

Για τα εκπτωτικά προϊόντα πώλησης δεν γίνονται  αλλαγές.

Επιστροφές

Στην περίπτωση που η εταιρία μας στείλει λανθασμένη παραγγελία ή ελαττωματικό εμπόρευμα, η Let’s Bond θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την αντικατάσταση και παράδοση του σωστού προϊόντος στον πελάτη εγκαίρως. Αυτή η αντικατάσταση απαιτεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και πρέπει να γίνει μέσα σε 3 (τρεις) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των εσφαλμένων ή ελαττωματικών προϊόντων.

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@letsbond.gr.