Χρήση Μαντήλας Θηλασμού


Η μαντήλα θηλασμού προσφέρει ελευθέρια μετακίνησης και ενισχύει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση της μητέρας για θηλασμό σε δημόσιο χώρο. Έτσι, η μαμά μπορεί να συνδέεται με το μωράκι της όπου και αν βρίσκεται και παράλληλα να συνεχίζει τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα της χωρίς να νιώθει τον περιορισμό του πού και πώς θα θηλάσει.

Η ειδική εύκαμπτη μπανέλα που διαθέτει η μαντήλα, επιτρέπει την οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του θηλασμού, ενώ ο ρυθμιζόμενος λαιμός κρατάει το κάλυμμα στη θέση του. Έτσι το μωρό ηρεμεί, παίρνει αέρα και ο θηλασμός γίνεται πιο άνετος και εύκολος. Επιπλέον, καλύπτοντας το βρέφος, παρέχεται ιδιωτικότητα και ηρεμία την ώρα του θηλασμού.

Το προϊόν σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά, εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο μαλακά βαμβακερά, οργανικά υφάσματα, βαμμένα με ειδικά υποαλλεργικά χρώματα, φιλικά προς την επιδερμίδα, ώστε να δίνουμε στη μαμά το πιο απαλό και αέρινο ύφασμα για να καλύπτει το μωράκι της κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή και μετά ως σεντονάκι.

Η σειρά αποτελείται από μοντέρνα και όμορφα σχέδια και χρώματα, επιλεγμένα και σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις μαντήλες θηλασμού της Let's Bond, ώστε να είναι μοναδικά και να ταιριάζουν στο διαφορετικό και προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας. 

   

Επιπλέον χρήσεις & Προστασία του μωρού

Η μαντήλα θηλασμού εκτός από ποδιά κάλυψης του θηλασμού, θεωρείται και μια ασπίδα προστασίας του μωρού απέναντι σε εξωτερικούς ή βλαπτικούς παράγοντες, όπως έντομα, γύρη, ατμοσφαιρική ρύπανση, σκόνη, σταγονίδια, μικροοργανισμούς κ.α.

Επίσης, έχει και επιπλέον έξυπνες χρήσεις γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάλυμμα ή σκίαστρο στο μάρσιπο, το καρότσι ή το port-bebe, αλλά και σαν σεντονάκι για το μωρό.