Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ


Από την πρωταρχική αγάπη μητέρας παιδιού και τις αμέτρητες προκλήσεις στο ταξίδι του θηλασμού, προέκυψε η μαντήλα θηλασμού let’s bond. Μητέρα και παιδί μαζί, αγκαλιά και ένωση, θηλασμός με άνεση και ιδιωτικότητα.

Οι εμπνευστές της σειράς let’s bond, αγάπησαν τη χρηστικότητα της μαντήλας θηλασμού ως μητέρες, διαπιστώνοντας την διευκόλυνση τους στο θηλασμό κάθε φορά, βιώνοντας διακριτικότητα και ανεμπόδιστη μετακίνηση οπουδήποτε επιθυμούσαν.  

Με φρέσκια ματιά στο κόσμο της μητρότητας και πολυετή πείρα στο χώρο του marketing μαζί θέλησαν να δημιουργήσουν οι ίδιες τη δική τους μαντήλα θηλασμού ώστε  να  μοιραστούν και με τις υπόλοιπες μητέρες την δική τους εμπειρία.

Γνωρίζοντας πόσο ανάγκη έχει μια μητέρα το στυλ αυτή τη περίοδο της ζωής της, αναβαθμίζουν το προϊόν με μοναδικά σχέδια και χρώματα με σκοπό να μετατρέψουν τις μαντήλες θηλασμού από απαραίτητο χρηστικό αντικείμενο σε μοντέρνο αξεσουάρ. Το προϊόν παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από εξαιρετικές πρώτες ύλες στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Οι μαντήλες θηλασμού lets bond συνοδεύουν το ταξίδι της μητρότητας και του θηλασμού, γιατί… όλα ξεκινούν από μια αγκαλιά..καταλήγουν σε δεσμό αγάπης...και αυτόν τον δεσμό υποστηρίζουν!