Νέες μαμάδες μιλούν για τον θηλασμό - Μέρος ‘Β


Νικόλ, 35 χρονών, Ιδιοκτήτρια E-shop

“Έπαιρνα μαζί μου τη μπέμπα όπου και αν πήγαινα και βέβαια έπρεπε να τη θηλάσω την ώρα που πεινούσε…”

Στο πρώτο μου μωράκι αποφάσισα ότι θα θηλάσω ότι και να γίνει για τουλάχιστον 1 χρόνο. Δυσκολεύτηκα πολύ με τις μετακινήσεις μου μιας και είμαι ελεύθερη επαγγελματίας με συχνά ραντεβού εκτός σπιτιού και βέβαια η δουλειά δεν έπρεπε να μείνει πίσω αλλά ούτε και η κοινωνική μου ζωή. Έτσι έπαιρνα μαζί τη μπέμπα όπου και αν πήγαινα και βέβαια έπρεπε να τη θηλάσω την ώρα που πεινούσε και ζητούσε το “γεύμα” της! 

Πριν γεννήσω είχα δει τυχαία στο ίντερνετ ένα προϊόν του οποίου την ύπαρξη και χρήση δε γνώριζα και το οποίο αγόρασα αμέσως σκεπτόμενη όλους τους παραπάνω λόγους! Επρόκειτο για τη μαντήλα θηλασμού της let’s bond, μιας ελληνικής και πολύ ιδιαίτερης εταιρείας, η οποία ξεκίνησε δημιουργώντας ιδιαίτερες μαντήλες θηλασμού, τυπώνοντας τα δικά της ξεχωριστά σχέδια σε μαλακό, αέρινο, οργανικό, βαμβακερό ύφασμα!! Όταν την παρέλαβα κατάλαβα ότι αυτό το προϊόν ήταν ποιοτικά ανώτερο και βέβαια δεν ήταν απλά ένα κομμάτι τέλειου υφάσματος, αλλά ήταν ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να νιώθω άνετα εγώ να θηλάζω όπου και αν βρίσκομαι, αλλά και η μπέμπα να νιώθει ακόμα πιο άνετα και να θηλάζει φυσικά και απερίσπαστα, βλέποντας τη μαμά της και νιώθοντας οτι είμαστε οι 2 μας εκείνη τη μοναδική στιγμή του θηλασμού!!

Αυτή την αγορά δεν την μετάνιωσα ποτέ, μάλιστα στην πορεία αγόρασα και άλλη μια μαντήλα σε άλλο χρώμα ώστε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα μου!!! Ευχαριστούμε let’s bond για τους όμορφους θηλασμούς που μας προσφέρατε!!