Μητρικός θηλασμός: Οι πιο χρήσιμες μαντήλες θηλασμού της Let’s bond


Aυτή τη φορά, θέλω να σας μιλήσω για τις μαντήλες θηλασμού της let’s bond και πως έφτασα σε αυτές. Θεωρώ πως είναι ένα αξεσουάρ θηλασμού που ενδιαφέρει πολλές όσες έχουμε μωράκια. Σαν πολυάσχολη μανούλα λοιπόν, τα ”ζητήματα” που με απασχολούν είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι και ο μητρικός θηλασμός.

Κάποιες μανούλες, όπως εγώ, είναι αρκετά πολυάσχολες, εργάζονται, περνούν αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού και δυσκολεύονται με το θέμα του θηλασμού. Στο πρώτο μου παιδάκι, δεν ήμουν τόσο ενημερωμένη και προετοιμασμένη για τον θηλασμό. Το αποτέλεσμα, ήταν αυτή η περίοδος να κρατήσει λίγο. Το βασικό μου πρόβλημα, ήταν η έντονη καθημερινότητα, ο χρόνος που δεν υπήρχε και πως να τα συνδυάσω με τον θηλασμό.

Είχα συναντήσει έξω, αρκετές μανούλες, που τοποθετούσαν κάποιο σεντόνι ή ύφασμα και θήλαζαν τα μωρά τους χωρίς κανένα θέμα. Σκεφτόμουν όμως πολλά. Όπως να μην φύγει το σεντόνι, ή αν το μωρό θα ανέπνεε καλά κάτω από αυτό, οπότε θεώρησα πως δεν θα με βόλευε μία τέτοια λύση.

Γνωρίζοντας τις μαντήλες θηλασμού της Let’s bond.

Έτσι λοιπόν, μέσα από μία άλλη μανούλα, είδα τυχαία μαντήλες θηλασμού της Let’s bond. Στην αρχή ήμουν διστακτική, καθότι δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ανάλογο προϊόν και δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω και αν θα μου φανεί πραγματικά χρήσιμο. Και όμως, ήταν κάτι που πραγματικά μου έλυσε το πρόβλημα.

nursing cover μαντηλι θηλασμου ποδια θηλασμου δωρο νεα μαμα

Οι μαντήλες θηλασμού της Let’s Bond διαθέτουν εύκαμπτη μπανέλα, που προσφέρει οπτική επαφή με το βρέφος αλλά και ιδιωτικότητα, την οποία απαιτεί αυτή η μοναδική στιγμή του θηλασμού.. Επιτρέπουν στη μαμά να θηλάσει όπου και αν βρίσκεται, με ευκολία, άνεση, ασφάλεια και στυλ. Είναι φτιαγμένες από απαλό & αέρινο οργανικό, βαμβακερό ύφασμα. Επίσης, τα μοναδικά μοντέρνα σχέδια που σχεδιάζει και τυπώνει αποκλειστικά η Let’s Bond, είναι υπέροχα.

Με την μαντήλα θηλασμού, το μωρό θηλάζει χωρίς να αποσπάται η προσοχή του, ακόμα και σε μέρη πολυσύχναστα με πολύ κόσμο η φασαρία. Επιπλέον, η μητέρα μπορεί να θηλάσει όπου βρίσκεται και όποτε χρειαστεί, ενισχύοντας την σύνδεση της με το μωρό. Έτσι, αποκτά ελευθερία μετακίνησης και δεν χρειάζεται να αναβάλει τις δραστηριότητες τις, επαγγελματικές ή κοινωνικές. Ο ρυθμιζόμενος λαιμός με το μεταλλικό κρικάκι, κρατάει το κάλυμμα στη θέση του. Έτσι προσφέρεται ιδιωτικότητα και εμπιστοσύνη. Επιπλέον, έχει και άλλες εναλλακτικές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάλυψη-σκίαση στο καρότσι, στο port bebe, ακόμα και στον μάρσιππο!

Για εμένα, οι μαντήλες θηλασμού της Let’s Bond είναι μία πολύ ωραία ιδέα για ένα πρωτότυπο, ιδιαίτερο και χρήσιμο δώρο σε μια μανούλα για το νεογέννητο μωράκι της, αλλά και ένα μοναδικό δώρο για την ίδια.

 

(Άρθρο από Mikaelablog: https://mikaelablog.gr/oi-pio-xrisimes-mantiles-thilasmou-ths-lets-bond/)