Πού και πώς με βοήθησε στο θηλασμό η μαντήλα θηλασμού


Μαντήλα θηλασμού! Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μιας μητέρας κατά την έξοδο. Ένα από τα καλύτερα δώρα που μου έκαναν κατά την πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν η μαντήλα θηλασμού.

Τότε δεν γνώριζα τη χρησιμότητα της και δεν αναγνώρισα την αξία της. Μόλις λοιπόν γεννήθηκε η μικρή μου και σαραντίσαμε βγήκαμε την πρώτη μας βόλτα. Κάποια στιγμή ήρθε και η ώρα του θηλασμού. Έψαχνα λοιπόν ένα μέρος να θηλάσω με ησυχία. Όχι, δεν είναι ντροπή να θηλάζεις το μωρό σου αλλά αυτή τη μαγική στιγμή δεν ήθελα τίποτα να με αγχώνει και κυρίως αδιάκριτα βλέμματα πάνω μου. Δυστυχώς αναγκάστηκα να καταλήξω σε ένα χώρο πριν τις τουαλέτες ενός μαγαζιού όπου και πάλι δεν γλίτωσα τις παρεμβάσεις. Ήταν μία απίστευτα δυσάρεστη εμπειρία. Την επόμενη μέρα όμως πήρα μαζί μου την μαντήλα για να τη δοκιμάσω. Δεν χρειάστηκε καν να σηκωθώ από τη θέση μου! Ήμασταν μεγάλη παρέα. Έβγαλα τη μαντήλα μου, μπήκε το μωρό μου από κάτω και θήλασε με τη ησυχία του χωρίς εγώ να αισθάνομαι τον παραμικρό δισταγμό. Από τότε η έξοδος για μένα ήταν ταυτόσημη με τη μαντήλα.

Επίσης έχω να θυμηθώ και τις φορές που έβγαζε ψυχρούλα τα βράδια και την έριχνα σαν σεντονάκι στο μικράκι μου. Αλλά και όταν ξεχνούσα την ομπρέλα του καροτσιού και τη χρησιμοποιούσα ως σκίαστρο στο καρότσι, αλλά ακόμα και στον μάρσιππο.

ποδιά θηλασμού πανί θηλασμού εύκολος θηλασμός

Στο δεύτερο πλέον μωρό μου αναζήτησα και βρήκα την πιο ποιοτική μαντήλα της αγοράς. Πρόκειται για την μαντήλα θηλασμού της let's bond! Δημιούργημα μιας καθαρά ελληνικής εταιρείας που σέβεται τη μητέρα και κυρίως το μωρό, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει και την εγχώρια αγορά! Γιατί οφείλουμε και πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το σχέδιο της ήταν απολύτως σύμφωνο με τα γούστα μου και η ποικιλία σχεδίων τεράστια, για κάθε γούστο και κάθε στυλ. Όσο για το ύφασμα της είναι από οργανικό βαμβάκι βαμμένο με οικολογικά χρώματα κάτι που την καθιστά απόλυτα ασφαλή, μιας και έρχεται σε άμεση επαφή με το μωρό. Με την ειδική εύκαμπτη μπανέλα που έχει μπορώ άνετα να βλέπω το μωράκι μου και αυτό εμένα και έτσι να συνδεόμαστε καλύτερα!

Αν ετοιμάζεστε να γίνεται μανούλα ή αν έχετε κάποια στο περιβάλλον σας που θα γίνει σύντομα είναι το καλύτερο και πρακτικότερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε!

Άρθρο από Evi Filippidou (bloomymommy_)  https://www.instagram.com/bloomymommy_/?hl=el