Let's BLOG — Lets BLOG RSS



Νέες μαμάδες μιλούν για τον θηλασμό - Μέρος ‘Γ

H Αντιγόνη, 30 ετών, γυμνάστρια, νέα και μοντέρνα μαμά, μας μιλάει για την εμπειρία της σχετικά με το θηλασμό και για το πως βοήθησε εκείνη και το μωράκι της η χρήση της μαντήλας θηλασμού!

Διαβάστε Περισσότερα



Νέες μαμάδες μιλούν για τον θηλασμό - Μέρος ‘Α

H Δήμητρα, 40 ετών, μητέρα 2 παιδιών, μας αφηγείται την εμπειρία της για το θηλασμό και τη χρήση της μαντήλας θηλασμού, την οποία δε γνώριζε στο πρώτο της μωρό: “Με τη μαντήλα θηλασμού δημιουργούμε τη δική μας “φωλιά” τη στιγμή του θηλασμού”

Διαβάστε Περισσότερα



Πού και πώς με βοήθησε στο θηλασμό η μαντήλα θηλασμού

Μαντήλα θηλασμού! Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μιας μητέρας κατά την έξοδο. Ένα από τα καλύτερα δώρα που μου έκαναν κατά την πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν η μαντήλα θηλασμού. Τότε δεν γνώριζα τη χρησιμότητα της και δεν αναγνώρισα την αξία της.

Διαβάστε Περισσότερα



Η πρώτη βόλτα με το νεογέννητο! "Ας Δεθούμε" με μία μαντήλα θηλασμού!

Η πρώτη μας βόλτα με το μόλις 20 ημερών μωράκι μου είναι πια γεγονός και έτσι αυτή την ηλιόλουστη μέρα, βγήκαμε μαζί για να απολαύσουμε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο, στοιχεία που κάνουν πολύ καλό για ένα νεογέννητο μωράκι! Εδώ θα μας βοηθήσει μια μαντήλα θηλασμού και συγκεκριμένα αυτή που έχει βολέψει εμένα τρομερά είναι από Let's Bond η Funky Bows η οποία είναι το καταλληλότερο αξεσουάρ για έναν άνετο θηλασμό και  εκτός σπιτιού !!

Διαβάστε Περισσότερα



Μαντήλα θηλασμού: Μια πρακτική και λειτουργική επιλογή για όλες τις θηλάζουσες μαμάδες

Ενώ όλο και περισσότερες μητέρες συνειδητοποιούν τη σημασία του θηλασμού και τα οφέλη που προσφέρει στο παιδί τους, αυτό που τις ανησυχεί και αποτελεί ακόμη και στην σύγχρονη κοινωνία ταμπού, είναι ο θηλασμός σε δημόσιους χώρους.Η Let’s Bond δημιουργήθηκε έχοντας όραμα να προάγει την ελευθερία μετακίνησης της μητέρας που θηλάζει, δίνοντας της την ευκαιρία να θηλάζει άνετα και εύκολα όπου και αν βρίσκεται και έτσι να ενισχύεται το δέσιμο (bonding) με το μωρό της.

Διαβάστε Περισσότερα