Νέες μαμάδες μιλούν για τον θηλασμό - Μέρος ‘Γ


Aντιγόνη, 30 χρονών, Γυμνάστρια

“Το μωρό μου χρειαζόταν την ιδιωτικότητα και την απομόνωση που έχουν ανάγκη τα βρέφη τη στιγμή του θηλασμού!”

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να θηλάσω σε εξωτερικό χώρο ανεμπόδιστα, μέχρι που αντιμετώπησα κάποια περίεργα βλέμματα προς το στήθος μου την ώρα του θηλασμού, λες και εκείνη τη στιγμή δεν έκανα το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο, αναρωτήθηκα?! Στην αρχή ενοχλήθηκα και αντέδρασα! Είπα ότι δε με νοιάζουν όλοι αυτοί οι “αδιάκριτοι” και “άσχετοι” άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την ιερότητα της στιγμής και οτι για ‘μένα σημασία έχει να παρέχω στο μωρό μου το πιο πολύτιμο γεύμα τη στιγμή που το χρειάζεται, με κάθε τρόπο!!! 

Μέσα όμως στα γυμναστήρια και στα πάρκα που συχναζω εξαιτιας της δουλειάς μου, την οποία διέκοψα μόνο για 5 μήνες, ο μικρός μου αναστατωνόταν και δε μπορούσε να θηλάσει ήρεμα και σωστά. Χρειαζόταν την ιδιωτικότητα και την απομόνωση που έχουν ανάγκη τα βρέφη τη στιγμή του θηλασμού! Αυτό το δεύτερο “καμπανάκι” ήταν που με έσπρωξε να μπω στο διαδίκτυο και να ψάξω τρόπους με τους οποίους θα έλυνα τα 2 μου προβλήματα: πρώτον θα απέφευγα τα τυχόν αδιάκριτα και ενοχλητικά βλέμματα και δεύτερον θα αποκτούσαμε ιδιωτικότητα εγώ και ο μπέμπης!! Έτσι στην αναζήτηση μου, ανακάλυψα την μαντήλα θηλασμού της let’s bond!! Βρήκα και κάποιες άλλες μαντήλες από εταιρείες που  είχαν διάφορα βρεφικά είδη, αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία με κέρδισε, τόσο για την εξειδίκευση που φαίνεται να έχει στο συγκεκριμένο είδος, όσο και για την ποιότητα και τα ιδιαίτερα σχέδια που διαθέτει, μιας και σχεδιάζουν και τυπώνουν τα δικά τους prints πάνω σε υπέροχο βαμβακερό ύφασμα, κάτω από το οποίο το μωρό όχι μόνο δεν δυσφορεί αλλά νιώθει υπέροχα και πίνει όλο του το γάλα!!

Έτσι, από εκείνη τη μέρα πάμε παντού με τη μαντήλα θηλασμού μας και δεν αγχωνόμαστε ούτε για το που είμαστε ούτε με ποιους…εμείς απλά απολαμβάνουμε τους θηλασμούς μας και εκείνη τη στιγμή είμαστε οι 2 μας!!! Θα την παίρνω δώρο σε όλες μου τις φίλες που θα κάνουν μωράκι τη μαντήλα της let’s bond!! Είναι το πιο όμορφο και χρήσιμο δώρο για τη νέα μαμά!