Μαντήλα θηλασμού: Μια πρακτική και λειτουργική επιλογή για όλες τις θηλάζουσες μαμάδες


Ο θηλασμός είναι ο συνιστώμενος τρόπος σίτισης ενός νεογέννητου βρέφους και μπορεί να συνεχιστεί έως ότου επιθυμεί η μητέρα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του μωρού της. Συνιστάται οι μητέρες να θηλάζουν τα μωρά τους, καθώς αυτή η διαδικασία δημιουργεί έναν ισχυρότερο δεσμό μεταξύ των δύο και, διασφαλίζει μελλοντικά την καλύτερη υγεία του παιδιού, δημιουργώντας ισχυρά αντισώματα τα οποία δημιουργούνται από την πρόσληψη μητρικού γάλακτος.

Πολλές θηλάζουσες μητέρες στις μέρες μας, δυστυχώς, νιώθουν άβολα να ταΐζουν το μωρό τους σε δημόσιο χώρο, ωστόσο πολλές φορές είναι απαραίτητο να το κάνουν, ειδικά όταν ταξιδεύουν. Καθώς, όλο και περισσότερες μητέρες συνειδητοποιούν τη σημασία του θηλασμού και τα οφέλη που προσφέρει στο παιδί τους, αυτό που τις ανησυχεί και αποτελεί ακόμη και στην σύγχρονη κοινωνία ταμπού, είναι ο θηλασμός σε δημόσιους χώρους.
Η Let’s Bond δημιουργήθηκε έχοντας όραμα να προάγει την ελευθερία μετακίνησης της μητέρας που θηλάζει, δίνοντας της την ευκαιρία να θηλάζει άνετα και εύκολα όπου και αν βρίσκεται και έτσι να ενισχύεται το δέσιμο (bonding) με το μωρό της.

Στόχος της είναι, να κάνει τον θηλασμό μια διαδικασία που δε θα περιορίζει την ανάγκη της μητέρας να βγει έξω, να συναναστραφεί με κόσμο και να κοινωνικοποιηθεί την περίοδο του θηλασμού, αφού με τη μαντήλα θηλασμού έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να θηλάσει το μωρό της με ηρεμία και άνεση και να συνδέεται μαζί του σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο. Η κάλυψη του μωρού με τη μαντήλα θηλασμού αποτελεί ασπίδα προστασίας του μωρού κατά τη διάρκεια του θηλασμού, απέναντι σε εξωτερικούς, μικροβιακούς και περιβαλλοντολογικούς παράγοντες όπως ηλιακή ακτινοβολία, έντομα, σκόνη, ρύπανση, μικρόβια, ιοί, κλπ

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα ιδανικό δώρο για μια μέλλουσα μαμά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι πολλές μέλλουσες μητέρες εκπλήσσονται ευχάριστα όταν λαμβάνουν μια μαντήλα θηλασμού ως δώρο και εντυπωσιάζονται επίσης από το πόσο απλό και βολικό είναι, τόσο στη χρήση, όσο και στην αποθήκευση για να το έχουν παντού μαζί τους.

Χρήση καλύμματος θηλασμού

Η μαντήλα θηλασμού της Let’s Bond είναι Ελληνικής κατασκευής, από 100% άριστης ποιότητας βαμβακερό ύφασμα, ενώ τα υπέροχα χρώματα που διαθέτουν τα υφάσματα είναι οικολογικά και δεν ξεβάφουν.
Με την ειδική εύκαμπτη μπανέλα στο επάνω μέρος της μαντήλας, η θηλάζουσα μητέρα έχει άμεση οπτική επαφή με το μωρό της, καθώς και το μωρό με την μαμά, γεγονός που δημιουργεί ηρεμία και ασφάλεια στο βρέφος και ο θηλασμός γίνεται άνετος και εύκολος, ενώ παρέχεται η επιθυμητή ιδιωτικότητα . Το κενό που δημιουργείται από την εύκαμπτη μπανέλα, επιτρέπει στο μωρό να παίρνει αέρα, ενώ τα απαλά βαμβακερά υφάσματα δεν δημιουργούν επιπρόσθετη ζέστη, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η μαντήλα θηλασμού αποτελεί επίσης ένα προϊόν πολυχρηστικό, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα στο μάρσιπο, στο καρότσι ή και στο πορτ-μπεμπέ. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο.

Με τον θηλασμό ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για τη μαμά και το μωράκι της και η Let’s Bond ήρθε για να κάνει αυτό το ταξίδι ακόμα πιο όμορφο, προσφέροντας παράλληλα στυλ στη νέα μαμά, χάρη στα υπέροχα σχέδια που δημιουργεί και καθιστά την μαντήλα ένα μοντέρνο αξεσουάρ.

Μπορείτε να δείτε την μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια στην σελίδα της Let’s Bond στο Instagram (@letsbondnursingcovers) και στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook (@letsbondnursingcovers).


Μείνετε συντονισμένοι γιατί ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα για όλες εσάς τις μανούλες που μας παρακολουθείτε και μας στηρίζετε!
Μέχρι το επόμενο άρθρο…
xxx

(Άρθρο από Alternative Mommy Stories http://bit.ly/alt-mom-stories-mantilathilasmou)