Η πρώτη βόλτα με το νεογέννητο! "Ας Δεθούμε" με μία μαντήλα θηλασμού!


Η πρώτη μας βόλτα με το μόλις 20 ημερών μωράκι μου είναι πια γεγονός και έτσι αυτή την ηλιόλουστη μέρα, βγήκαμε μαζί για να απολαύσουμε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο, στοιχεία που κάνουν πολύ καλό για ένα νεογέννητο μωράκι! 

Μετά βέβαια από μία "χορταστική" βόλτα, η πείνα δεν αργεί να κάνει την εμφάνισή της και αποφασίζουμε να καθίσουμε σε ένα παρκάκι και να απολαύσουμε το γεύμα μας! 

Εδώ θα μας βοηθήσει μια μαντήλα θηλασμού και συγκεκριμένα αυτή που έχει βολέψει εμένα τρομερά είναι από την εταιρεία Let's Bond, το σχέδιο Funky Bows, η οποία είναι το καταλληλότερο αξεσουάρ για έναν άνετο θηλασμό και  εκτός σπιτιού!!

Η Let’s Bond δημιουργήθηκε έχοντας όραμα να προάγει την ελευθερία μετακίνησης της μητέρας που θηλάζει, δίνοντας της την ευκαιρία να θηλάζει άνετα και εύκολα όπου και αν βρίσκεται και έτσι να ενισχύεται το δέσιμο (bonding) της με το μωρό της!!!

Η ειδική εύκαμπτη μπανέλα της, επιτρέπει την οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του θηλασμού και παράλληλα προσφέρει ηρεμία και άνεση στο μωρό βοηθώντας το να θηλάσει πιο σωστά. 

Είναι φτιαγμένη από 100% βαμβακερό, οργανικό ύφασμα, άριστης ποιότητας & υφής και έχει επιπλέον έξυπνες χρήσεις, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάλυμμα-σκίαστρο σε καρότσι, port bebe & μάρσιπο!

Επίσης παρέχεται δώρο χρηστικό πουγκί για αποθήκευση και ευκολία στη μεταφορά.

Η χρήση λοιπόν της ποδιάς θηλασμού, κάνει τον θηλασμό μια πιο εύκολη διαδικασία που δε περιορίζει την ανάγκη της μητέρας να βγει έξω, να συναναστραφεί με κόσμο και να κοινωνικοποιηθεί την περίοδο του θηλασμού, αφού με τη χρήση της έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να θηλάσει το μωρό της με ηρεμία και άνεση και να συνδέεται μαζί του σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο. 

Το προϊόν παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από εξαιρετικές πρώτες ύλες, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Γιατί… όλα ξεκινούν από μια αγκαλιά.. καταλήγουν σε δεσμό αγάπης... και αυτόν τον δεσμό υποστηρίζουν στη Let's Bond και εμείς οι μαμάδες τον απολαμβάνουμε!! 

(Άρθρο από gricatοκόσμος: https://bit.ly/as-dethoume-me-mia-mantila-thilasmou )